Новакът Монтана и Арда направиха голово шоу на стадион Огоста

...
Новакът Монтана и Арда направиха голово шоу на стадион Огоста
Коментари Харесай

Монтана и Арда с голово шоу на Огоста

Новакът Монтана и Арда направиха голово шоу на стадион " Огоста " в мач от първия кръг на новия шампионат. Двата тима вкараха по три гола за крайното 3:3. Арда поведе преди почивката с голове на Милен Желев (33) и Светослав Ковачев (34). Монтана се подвигна на взлом през второто полувреме и за 60 секунди изравни за 2:2 чрез Преслав Петров и Борислав Балджийски. Тимът на домакините воден от Никола Спасов сътвори цялостен поврат в 82-рата минута, когато прецизен за 3:2 беше Владимир Айтов. За да е цялостна драмата Арда стигна до 3:3 в последните секунди след центриране на Спас Делев и автогол на Преслав Петров. 

" Чашата е на половина цялостна. Успяхме да обърнем мача от 0:2 до 3:2. Играхме против отбор с положителни футболисти. В тази игра правдивост няма. Беше доста забавен мача. Тъжно първо полувреме за нас. Бяхме въпреки всичко основали обстановки. Имахме благоприятни условия, само че не ги реализирахме. При всички положения имаше малко напрежение ", сподели след мача Никола Спасов. - Пропуснаха се много чисти положения. През втората част направихме цялостен поврат. Подценихме нещата най-после освен това статично състояние. Изравниха ни. Можехме и да загубим мача в 93-ата минута ".

Според треньора на Арда Николай Киров единствено неналичието на централизация е лишила неговия отбор от успеха. " Елементарни греешки костваха изравняването. Получи се добър за почитателите мач, само че инфарктен за нас треньорите. Хубавото е, че успяхме да изравним, можеше и да спечелим. Това бе реалиния резултат. Трябва ни време, с цел да заздравим връзките сред звената. Имаше самостоятелни неточности. Но като за първи мач, имахме терзание. Имаме доста млади играчи. Трябва да работим, най-много върху отбраната. Имахме през днешния ден и много положения ", разяснява Киров след срещата. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР