Новакът Арда се представя повече от добре от началото на

...
Новакът Арда се представя повече от добре от началото на
Коментари Харесай

Арда - Дунав

Новакът Арда се показва повече от добре от началото на сезона в efbet Лига и ще се опита да затвърди положителната си форма с нова победа през днешния ден. В 17:30 часа отборът на Стамен Белчев излиза против Дунав на стадион “Локомотив” в Пловдив с упоритостта да вземе задъжителни три точки и да се утвърди на петото място.

Дунав беше в рецесия, само че последователно се стабилизира. Момчетата на старши треньора Людмил Киров записаха 4 следващи равенства, преди в предишния кръг да изгубят с 0:1 от Лудогорец, само че даже против първенците се демонстрираха като костелив орех.

“Всеки тим има своите недостатъци. Разучили сме Арда и се надяваме да им противодействаме сполучливо. Със сигурност ще създадат неточности, въпросът е ние да ги използваме”, разяснява Киров в навечерието на дуела.

“Чака ни тежък мач. Съперникът позволява малко голове в последните мачове. Добре проведени са във фаза отбрана. Необходимо е да наложим добър надзор върху топката и оттова да търсим нашите обстановки, с цел да реализираме триумф. Плюс за Дунав е, че играчите им са дружно от по-дълго време и са по-сработени”, сподели Белчев.

efbet Лига - 12-и кръг:

АРДА (КЪРДЖАЛИ) - ДУНАВ (РУСЕ)

Състави:

АРДА: 1. Караджов, 6. Рандъл, 24. Хасани, 5. Гаич, 12. Глишик, 33. Сидоел, 27. Мартинов, 8. Ховсепян, 17. Коконов, 20. Лозев, 45. Сам
Старши треньор: С. Белчев
ДУНАВ: 21. Макенджиев, 18. Исаевски, 11. Димов, 22. Милчев, 5. Николов, 2. Инкоом, 77. Костадинов, 8. Щерев, 12. Кавалканте, 99. Христов, 9. Ахмедов
Старши треньор: Л. Киров

СЪДИЯ: Радослав Гидженов
СТАДИОН: “Локомотив”, Пловдив
НАЧАЛО: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК efbet Лига 12 кръг, неделя 6 октомври  Арда (Кърджали) 17:30предстои  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР