Новак Джокович заяви в събота, че се „готви да се

...
Новак Джокович заяви в събота, че се „готви да се
Коментари Харесай

Джокович се „готви“ да играе на US Open въпреки забраната

Новак Джокович съобщи в събота, че се „ готви да се състезава “ на Откритото състезание на Съединени американски щати, макар че влизането в страната би било невероятно, заради отхвърли му да се имунизира, съобщи Агенция Франс Прес.

Според актуалните правила, всички идващи в Съединените щати би трябвало да бъдат изцяло имунизирани против ковид.

Сръбската звезда, троент първенец в Ню Йорк и неотдавна спечелил седма купа от Уимбълдън, поредно отхвърля да се имунизира, позиция, поради която бе депортиран от Мелбърн през януари в навечерието на Откритото състезание на Австралия.

„ Подготвям се по този начин, като че ли ще ми бъде разрешено да се състезавам, до момента в който очаквам да чуя дали има възможност да пътувам до Съединени американски щати. Стискаме палци! “, написа Джокович в Instagram в обява, съпроводена с видеоклип от негова подготовка.

Повече от 43 000 души са подписали петиция, призоваваща управляващите да разрешат на 21-кратния победител в Шлема Джокович да играе на Откритото състезание на Съединени американски щати, което стартира на 29 август.

„ Просто желаех да употребявам момента и да кажа на всички вас какъв брой съм признателен, че получавам толкоз доста известия на поддръжка и обич от целия свят тези дни “, сподели 35-годишният Джокович.

„ Не го чаках и по тази причина се усещам толкоз учуден. Просто желаех да кажа БЛАГОДАРЯ. Това е изключително възприятие, че хората се отнасят към моята тенис кариера по подобен любящ и подкрепящ метод и желаят да продължа да се състезавам. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР