Новак Джокович засипа със суперлативи Григор Димитров часове преди мача

...
Новак Джокович засипа със суперлативи Григор Димитров часове преди мача
Коментари Харесай

Джокович преди мача с Гришо: Радвам се за резултатите му

Новак Джокович засипа със суперлативи Григор Димитров часове преди мача сред двамата на финала в Париж, пише gong.bg. Според него българинът може всичко на корта и идният конфликт ще е доста трогателен.
Прочетете още
  " Имаме дълъг път обратно и в действителност се веселя за резултатите му тук. През последните няколко месеца той играе може би най-хубавия си тенис ", съобщи Джокович след успеха си против Андрей Рубльов.

  " Той е някогашен №3 в света, печелил е финалния шампионат на 8-те най-хубави, играл е на доста високо равнище през по-голямата част от кариерата си и всички знаем какъв брой е добър и надарен.  Григор може да прави всичко, в действителност. Може да играе толкоз добре на мрежата, нападателно, мощни сервиси, страховит слайс, смесва доста добре от главната линия. А също по този начин е доста бърз в отбрана и страховит в прехода, тъй че е доста приключен състезател и не ме изненадва, че е на финала. Винаги съм бил наясно с качествата му като тенисист. Така че дано да имаме добър край, постоянно е доста вълнуващо предизвикателство и за двама ни, когато се надигнем един против различен ", добави сърбинът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР