Новак Джокович загуби първи сет на Аустрелиън Оупън, но елиминира

...
Новак Джокович загуби първи сет на Аустрелиън Оупън, но елиминира
Коментари Харесай

Джокович загуби първи сет в Мелбърн, но отстрани Шаповалов

Новак Джокович загуби първи сет на Аустрелиън Оупън, само че отстрани Денис Шаповалов и се класира за четвъртия кръг на шампионата от Големия шлем. Сърбинът завоюва мача против 19-годишния канадец с 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 за два часа и 22 минути игра.

Ноле имаше изрично предимство в първите два сета и изцяло контролираше играта. Подобна бе обстановката и в третия сет, в който Джокович водеше с 4-2 с пробив, само че сбърка два пъти на своя сервис и загуби тази част. В четвъртия сет международният номер заигра още веднъж на доста високо равнище и не даде нито един гейм на съперника си.

Това бе първа среща сред 31-годишния сърбин и 12 години по-младия от него канадец, който е 27-и в света. За място в 1/4 финалите Джокович ще спори с руснака Даниил Медведев, който в профил белгиеца Давид Гофен с 6-2, 7-6, 6-3. Медведев е на 22 години и е 19-и в света. Новак Джокович не загуби нито един сет в първите си срещи в Мелбърн с Мичъл Крюгер и Жо-Вилфред Цонга. С днешната си победа сърбинът си подсигурява, че ще остане на върха след Откритото състезание на Австралия, без значение от идващите резултати. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР