Новак Джокович загуби финала на турнира от сериите Мастърс 1000

...
Новак Джокович загуби финала на турнира от сериите Мастърс 1000
Коментари Харесай

Джокович: Отправям се към финалите в Лондон с пълна увереност

 Федерер: Има защо да скърбя, мачът с Джокович бе равносилен
Новак Джокович загуби финала на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Париж от Карен Хачанов 5:7, 4:6 и сега сърбинът насочва взор към Лондон, където от 11 до 18 ноември предстоят ATP Finals в зала " О2 ". 

Джокера ще опита да изравни върха на Роджър Федерер от шест трофеи на заключителното съревнование в английската столица. Освен това той продължава борбата с Рафаел Надал за първото място в края на 2018 година. 

" Карен безусловно заслужи да завоюва мача през днешния ден. Само поздравления за него. Той е млад състезател с бъдеще, само че към този момент е приключен състезател. Показа страхотни умения и за в бъдеще ще го гледаме постоянно. Игра доста мощно от дъното на корта.

С неговите плоски удари може да ти сътвори доста проблеми. Това е огромното му оръжие. Цялостно играта му през седмицата беше страхотна. Разбира се, че съм удовлетворен от седмицата.

Спечелих 20 следващи мача и реализирах пет от най-изумителните месеца от годината. Отправям се към финалното съревнование в Лондон с цялостна убеденост - усещам, че играта ми е на положително равнище.

Сега е време за възобновяване и през втората половина на новата седмица ще стартира тренировки. Не желая да приказвам по тази причина. Искам да загатна какъв брой добре се показа Хачанов през цялата седмица ", сподели Джокович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР