Новак Джокович вече се утвърди като един от най-великите тенисисти

...
Новак Джокович вече се утвърди като един от най-великите тенисисти
Коментари Харесай

Бекер: Джокович ще задмине Федерер и Надал

Новак Джокович към този момент се утвърди като един от най-великите тенисисти в историята, само че той няма да се задоволи, до момента в който не стане най-великият, счита неговият някогашен треньор Борис Бекер.

„ След извоювани 16 трофеи от Големия шлем, хората би трябвало да си отворят очите и да видят величието на Новак. Той е измежду най-великите, само че желае да бъде най-великият. Затова към момента не е изцяло благополучен ", разяснява германецът. Вчерашната невероятна победа на сърбина над Федерер го приближи единствено на две оценки от Големия шлем от Рафаел Надал и на четири от швейцареца. Според Бекер Джокович има голям късмет да ги задмине, само че „ надпреварата " сред огромните три ще продължи и тримата ще завоюват още трофеи от Шлема.

„ Честно казано мисля, че може да ги задмине, само че не мога да го настоявам сигурно. Надпреварата посред им продължава. Вечният спор за това кой ще бъде най-успешният ще продължи, до момента в който тримата играят. Не считам, че това е краят. Всички ще завоюват още трофеи от Големия шлем ", приключи трикратният победител на Уимбълдън. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР