Новак Джокович трябваше да пропусне трите най-големи надпревари от първото

...
Новак Джокович трябваше да пропусне трите най-големи надпревари от първото
Коментари Харесай

Проблемите за Джокович нямат край: Може да пропусне още един голям турнир

Новак Джокович трябваше да пропусне трите най-големи съревнования от първото тримесечие на годината заради несъгласието си да се имунизира. Някои страни към този момент анулираха условията за съществуване на имунизация, заради което все още е несъмнено завръщането на сърбина на Мастърса в Монте Карло, след което му следва присъединяване на АТР 250 шампионата в Белград, както и на Ролан Гарос.

Въпреки това обаче към момента съществува действителна заплаха 20-кратният първенец от Шлема да не бъде позволен до други влиятелни шампионати, един от които е National Bank Open, който през актуалната година ще се организира в Монреал сред 8 и 14 август - това заяви през днешния ден шефът на шампионата Юджийн Лапиер в свое изявление за Le Journal de Montreal:

" Трудно е да се предвижда какво ще е ситуацията с COVID-19, когато настъпи времето за провеждането на конкуренцията. Очакваме да има промени в здравните ограничения според от това дали обстановката в Канада се усъвършенства, или утежнява. Ако шампионатът се организираше през днешния ден, присъединяване на Джокович ще бъде невероятно. Така че ще изчакаме и ще забележим какво ще се случи ", изясни канадецът.

Omnium Banque Nationale: incertitude autour de Novak Djokovic
— Le Journal de Montréal (@JdeMontreal)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР