Новак Джокович се отказал от духовния си гуру Пепе Имас,

...
Новак Джокович се отказал от духовния си гуру Пепе Имас,
Коментари Харесай

Гуруто вече не е в щаба на Джокович

Новак Джокович се отказал от духовния си гуру Пепе Имас, с цел да се върне на победния път в тениса. Това било изискването на новия-стар треньор на сърбина Мариан Вайда да поеме подготовката му. Така преди 10 дни някогашният водач в международната класация стигна до първата си купа след близо двегодишна пауза, като ликува с трофея на „ Уимбълдън “.
„ Да, настоях да сложа завършек на партньорството му с Имас – разкри Вайда. – Не желаех други хора да му въздействат толкоз доста. И то такива, които може би познават Новак, само че не и душeвността на един топ спортист. Освен това не желаех да гледа на тениса единствено като философия. Ако желаех да си най-хубав в този спорт ти трябват безчет тренировки, разнообразни техники и здрава душeвност. “
А с цел да ускори физическата му издръжливост в менюто на Ноле бе върната рибата. „ Диетата му беше главно вегетарианска, нямаше по какъв начин да не вкараме скотски протеини – посочи Вайда. – Мускулната му маса се завърна и единствено след 13 седмици работа той съумя да се оправи фантастично на „ Уимбълдън “. А в случай че продължи в същия дух ще се показа по съвършен метод и на Ю Ес Оупън “.

Същевременно Роджър Федерер отхвърли „ Роджърс къп “ в Торонто от 6 август. „ Графикът е ключът към моето дългоденствие – разгласи швейцарецът, който е повторен първенец на шампионата и финалист от 2017-а – Затова взех решение да се отдръпва тази година. “  30-1-01
Маестрото ще се върне на корта за идващото съревнование от веригата Мастърс 1000, а точно в Синсинати от 12 август., чийто първенец през предходната година стана Григор Димитров.
Само преди ден българинът и сексапилната му другарка Никол Шерцингер бяха изловени от папараци в провокативни пози по време на почивката им в Сен Тропе.

 30-01 Случайно или не Мария Шарапова, бивше гадже на Димитров, също разгласява в обществените мрежи свои фотоси от ваканцията с новия си другар Александър Гилкс. Двамата отмарят в на красивия италиански остров Капри. На фотосите рускинята е заета главно със своя телефон, а милионерът се любува на задните й елементи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР