Новак Джокович се отказа от участие в турнира по тенис

...
Новак Джокович се отказа от участие в турнира по тенис
Коментари Харесай

Джокович и Дел Потро отказаха Монреал, Григор е първи чакащ в списъка

Новак Джокович се отхвърли от присъединяване в шампионата по тенис " Роджърс къп " в Монреал, Канада. Сърбинът желае повече отмора преди старта на Откритото състезание на Съединени американски щати. Лидерът в международната класация е четирикратен първенец на влиятелния шампионат в Монреал, написа " Спортал ".

Аржентинецът Хуан Мартин дел Потро, който претърпя интервенция на дясното коляно, също няма да играе на " Роджърс къп ". Това прави Григор Димитров първи в листата на чакащите за непосредствено влизане в главната скица, като в случай че това не се случи, той вероятно може да се възползва от " уайлд кард ".
" Съжалявам да разглася, че се отхвърлям от " Роджърс къп ". Имам поддръжката на моя екип и взех решение да дам по-дълга отмора на моето тяло преди завръщането ми в игра ", съобщи 32-годишният Джокович.
Очаква се Рафаел Надал да бъде подложен под номер 1 на шампионата в Канада, започващ на 3 август. Новак Джокович завоюва " Уимбълдън " преди близо две седмици в уморителен край с Роджър Федерер.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР