Новак Джокович се изказа ласкаво за Роджър Федерер, който се

...
Новак Джокович се изказа ласкаво за Роджър Федерер, който се
Коментари Харесай

Джокович: Федерер показа днес защо е един от най-великите

Новак Джокович се изрече ласкаво за Роджър Федерер, който се избави по свръхестествен метод от проваляне в днешния си мач с американеца Тенис Сандгрен от 1/4-финалите на Australian Open. 38-годишният швейцарец завоюва в петсетова драма, като в четвъртата част отрази общо 7 мачбола. Джокович се оправи много по-лесно и бързо с канадеца Милош Раонич, побеждавайки го в три сета. Така мечтаният конфликт сред Федерер и Джокович е реалност и двамата ще се изправят един против различен за 50-и път.

" He showed why he is one of the best players of all time. " @DjokerNole with admiration for what his semifinal opponent Roger Federer was able to do in his quarterfinal match with Tennys Sandgren.#AO2020 | #AusOpen pic.twitter.com/8NEtYBnvIw
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 28, 2020 “Това, което той (Федерер) направи през днешния ден е изумително. Показа за какво е един от най-великите играчи за всички времена. Не се отхвърля в никакъв случай и когато е най-напечено, той е съсредоточен и демонстрира най-хубавия си тенис. Сандгрен имаше своите шансове, от седемте мачбола, в пет имаше разигравания, само че би трябвало да отдадем дължимото на Роджър. Невероятно е по какъв начин той съумя да се върне в мача”, показа сърбинът, говорейки за носителя на рекордните 20 трофеи от “Големия шлем”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР