Новак Джокович призна, че депортирането му от Австралия е било

...
Новак Джокович призна, че депортирането му от Австралия е било
Коментари Харесай

Джокович: Никога няма да забравя депортирането ми от Австралия, това е ценен житейски опит

Новак Джокович призна, че депортирането му от Австралия е било прекарване, което няма да не помни в никакъв случай, само че е време да продължи напред, откакто се наслаждения на топло посрещане в Аделаида. Сръбската звезда, който ще се бори за 22-а купа от Големия шлем, с което да изравни Рафаел Надал, на " Аустрелиън Оупън " идния месец, се завърна в страната във вторник, съвсем година откакто бе депортиран поради неналичието на ваксина против ковид, написа БГНЕС.
Той получи възбрана да влиза в Австралия за период от три години, само че страната смъкна условието си към задгранични гости да демонстрират документ за имунизация, и новото държавно управление в Канбера удостовери предишния месец, че визата на сърбина е още веднъж дейна. „ Това е едно от тези неща, което остава с теб, допускам, до края на живота ти. Както към този момент споделих, това е нещо, което не ми се беше случвало преди и да се надяваме, че в никакъв случай повече няма да ми се случи. Но е скъп житейски опит за мен и ще остане с мен, само че би трябвало да продължа напред. Да се върна назад в Австралия приказва за това по какъв начин се усещам за тази страна, по какъв начин се усещам по отношение на това да играя тук “, бяха първите му мнения след идването за шампионата Аделаида Интернешънъл.
Шефът на Тенис Австралия Крейг Тайли съобщи тази седмица, че се надява локалните почитатели да посрещнат топло Джокович при завръщането му в страната и деветкратният първенец на “Аустрелиън Оупън ” показа, че до момента не е срещал враждебно отношение към себе си. „ Тук съм от единствено два дни, само че от хората в хотела през летището до хората на шампионата и на корта, всички се държат доста прелестно и благо с мен. Винаги съм се чувствал ужасно в Австралия, постоянно съм играл най-хубавия си тенис, получавал съм доста поддръжка, тъй че се надявам на още едно ужасно лято “.

35-годишният тенисист не съумя да взе участие в два от четирите шампионата от Шлема тази година, като имунизационният му статут го лиши от опцията да нападна купата и на “Ю Ес Оупън ”. Въпреки това, той финишира мощно сезона, печелейки купите в Астана, Тел Авив и Финалите на АТП в Торино, като игра за купата и на Мастърса в Париж. В добавка, Ноле сграбчи трофеите в Рим и на Уимбълдън, като приключи с баланс 42-7 за годината. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР