Новак Джокович никога не е оставал безразличен към съдбата на

...
Новак Джокович никога не е оставал безразличен към съдбата на
Коментари Харесай

Поредна проява на солидарност: Джокович пожела да изпрати помощ на Украйна

Новак Джокович в никакъв случай не е оставал апатичен към ориста на останалите и неведнъж е оказвал поддръжка на нуждаещите се - от благотворителни начинания за деца до преразпределяне на наградния фонд на шампионатите за подкрепяне на по-нискоранкираните състезатели. Днес сърбинът за следващ път засвидетелства своето предпочитание да оказва помощ, откакто предложи помощта си за Украйна в продължаващата към този момент 10 дни война против Русия.

Това разкри украинският тенисист Сергей Стаховски, който се включи в запасите на армията, с цел да се бори за родината си. Преди дни той показа в свое изявление, че Джокович му е изпратил окуражително известие, като през днешния ден 20-кратният първенец от Шлема още веднъж се е свързал с него, с цел да окаже подпомагане на него и на цяла Украйна.

" Стако, по какъв начин си, приятелю? На бойното поле ли си? Мисля за теб... Надявам се обстановката скоро да се успокои. Моля те, кажи ми най-хубавият адрес, на който бих могъл да изпратя помощ - както финансова, по този начин и всякаква друга ", гласят известията на Ноле към Стаховски, които украинецът разгласява в профила си в Instagram.
Вижте тази обява в Instagram.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР