Новак Джокович не скри голямото си разочарование след поражението от

...
Новак Джокович не скри голямото си разочарование след поражението от
Коментари Харесай

Съкрушеният Джокович: Състоянието ми не е добро

Новак Джокович не скри огромното си отчаяние след провалянето от Хьон Чун и отпадането от Аустрелиън Оупън.

Сърбинът не скри, че положението на десния му лакът продължава да бъде неприятно, което е особоено неприятно поради обстоятелството, че прекара 6 месеца отвън корта, с цел да го лекува.

Участник на DIEMA XTRA Sofia Open написа история, в профил Джокович

„ Не е положително (състоянието му б.р.). За страдание не е положително. В края на първия сет стартира да ме боли повече и трябваше да се оправя с това до края на мача ", съобщи Ноле.

"Много съм признателен, че имах опцията да играя. Изиграх 4 мача, добър шампионат за мен. Разочароващо е да отпадна в четвъртия кръг, само че изискванията са такива и би трябвало да го приема. "

"Неприятно е, когато имаш толкоз доста време и не се възстановяваш вярно, само че това е, каквото е, има причина за всичко това. Опитвам всичко, тъй като обичам този спорт, любувам се на тренировките, на това да ставам по-добър. "

„ Не знам дали ми би трябвало още време, с цел да се изцелявам. Трябва да обсъдим всичко с екипа ми, с медицински лица, треньори. Да забележим каква е обстановката. Играх доста тенис през последните седмици. “

Въпреки всичко, Джокович имаше и доста похвали за противника: "Поздравления за Чун, той беше необикновен, беше по-добрият тенисист на корта и заслужаваше успеха. Дори когато беше напрегнат, направи невероятни удари, беше като стена от дъното на корта. Просто беше по-добрият във значимите моменти, доста дълги разигравания, имах някои благоприятни условия, шансове, желаех да се задържа, да го предизвикам, дадох всичко от себе си, само че той бе по-добрият. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР