Новак Джокович може да пропусне последния за сезона турнир от

...
Новак Джокович може да пропусне последния за сезона турнир от
Коментари Харесай

Новак Джокович може да пропусне Мастърс-а в Париж

Новак Джокович може да пропусне последния за сезона шампионат от сериите " Мастърс " в Париж (Франция), който стартира в края на октомври, заяви треньорът на сърбина Горан Иванишевич. 

До края на сезона Джокович сигурно ще взе участие във финалната конкуренция на АТП на осемте най-добри  в Торино след 13 ноември, само че може да реши да си вземе отмора, откакто от началото на месеца взе участие и завоюва купите в Тел Авив (Израел), Астана (Казахстан).

„ Ясно е, че сигурно той ще играе в Торино, само че остава въпросът дали ще отиде в Париж преди този момент “, съобщи Иванишевич пред Sportske Novosti.

През този сезон Джокович победи на " Уимбълдън " и към този момент има 21 трофеи от Големия шлем. Той заслужи трофея и на конкуренцията от сериите " Мастърс " в Рим (Италия). Бившият номер 1 в света пропусна Откритите шампионати на Австралия и Съединени американски щати поради отхвърли си да се имунизира против КОВИД-19.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР