Новак Джокович коментира емоционално успеха си над Карлос Алкарас на

...
Новак Джокович коментира емоционално успеха си над Карлос Алкарас на
Коментари Харесай

Джокович: Това бе един от най-трудните и вълнуващи мачове в живота ми

Новак Джокович разяснява прочувствено триумфа си над Карлос Алкарас на тенис шампионата от сериите " Мастърс " в Синсинати в мач, траял близо 4 часа.

" Трудно е да се опише. Това е полуда, не знам какво да кажа. Като цяло това беше един от най-трудният и най-вълнуващ мач, в който съм играл в живота си. От началото до края и двамата преминахме през върхове и падения, невероятни точки и неприятни геймове, топлинни удари, завръщания ", разяснява сръбският експерт след епичната среща.

" Карлос е извънреден състезател, имам голям почит към него ", сподели още Новак Джокович, за който това бе 95-а купа на сингъл, като по този индикатор отстъпва само на Джими Конърс и Роджър Федерер.

" Никога не се усъмних, че мога да печеля мача в най-решителните моменти ", сподели още Джокович, който заключи, че съперничеството му с Алкарас " става все по-голямо ", макар разликата във възрастта.

" Страхотно е да играя против теб, да споделя корта с теб, да се изучавам от теб. Този мач се реши в действителност от нещо напълно малко, само че аз се изучавам от първенец като теб. Поздравления за теб и тима ти ", сподели Алкарас за противника си.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР