Новак Джокович изрази оптимизъм преди финала на Ролан Гарос, в

...
Новак Джокович изрази оптимизъм преди финала на Ролан Гарос, в
Коментари Харесай

Джокович: Готов съм да победя Надал в дома му

Новак Джокович изрази оптимизъм преди финала на Ролан Гарос, в който на следващия ден сърбинът ще се изправи против Краля на клея Рафаел Надал.

" Това е неговият дом. Може би най-голямото предизвикателство в спорта е да играеш против Надал тук, на Ролан Гарос, само че аз съм стимулиран да печеля ", съобщи Ноле. " Играл съм против него повече пъти, в сравнение с против всеки различен състезател “, сподели сърбинът на конференция в Париж. " Определено той е най-големият ми противник. Да играя против него толкоз доста дуели в предишното, ще изиграе своята роля от позиция на уважението посред ни и на мотивацията двамата да излезем и да играем най-хубавия си тенис. Надявам се, че ще мога да играя моя тенис, тъй като от това ще се нуждая, с цел да победя, само че съм в близка до трофея позиция ", добави Джокович.

" Бил съм там, правил съм го. Знам какво е нужно ", сподели 17-кратният първенец от Големия шлем. " Очевидно е, че изискванията са разнообразни от тези през май и юни. Мисля, че това открива по-добри шансове за мен, защото топката не отскача високо над рамото, както на него по принцип му харесва ", добави Джокович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР