Новак Джокович и Рафаел Надал бяха поставени като потвърдени заявки

...
Новак Джокович и Рафаел Надал бяха поставени като потвърдени заявки
Коментари Харесай

Джокович и Надал също ще участват на турнира в Синсинати

Новак Джокович и Рафаел Надал бяха сложени като доказани поръчки за подгряващия шампионат преди US Open - Синсинати, което усилва възможностите двамата да се включат и в Ню Йорк.

Участието на първите двама в международната класация на Флъшинг Медоус е под въпрос за мнозина, като изместеният Ролан Гарос стартира малко след края на втория шампионат от Големия шлем за 2020. Предвид обстоятелството, че тенис календарът е сбит по невиждан метод заради пандемията от ковид, новината за присъединяване на двамата в Синсинати, който ще се организира също в Ню Йорк тази година заради ограничения за сигурност и ограничение пътуванията на играчите, е страхотна за феновете на тениса. По-изненадващо е включването на Надал, който удостовери по-рано присъединяване си на Мастърса в Мадрид, който следва незабавно след края на US Open.

Джокович съобщи извънредно за Евроспорт предишния месец, че е останал „ доста благополучен “, че Откритото състезание на Съединени американски щати ще се организира, и че това е „ фантастична вест “ за спорта, само че присъединяване му в Ню Йорк към момента остава под въпросителна. Жребиите за главните схеми при мъжете и дамите в Синсинати ще се теглят на 22 август, като шампионатът обичайно е в ролята на подгряващ за последния, при естествени условия, Голям шлем за сезона в Ню Йорк. Според листата с доказани участници, и двамата защитаващи купата си първенци от предходната година ще вземат участие и в този момент - Данийл Медведев и Мадисън Кийс, дружно с локалната любимка при дамите Серина Уилямс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР