Новак Джокович и Даниил Медведев ще се сблъскат тази вечер

...
Новак Джокович и Даниил Медведев ще се сблъскат тази вечер
Коментари Харесай

Време е за шоу: Джокович и Медведев определят съдбата на трофея в Ню Йорк

Новак Джокович и Даниил Медведев ще се сблъскат довечера в съдбоносен конфликт за трофея на US Open. Сърбинът играе за продобиване на рекордна 24 купа от Големия шлем, с което ще изравни Маргарет Корт на върха в историята по този индикатор, само че несъмнено няма да му бъде елементарно против някогашния номер едно, който през 2021-ва го победи в разногласието за купата в Ню Йорк и също така към този момент надделя защитаващия първенец Карлос Алкарас, тъй че се намира в оптимална форма.

Ноле пък завоюва шампионата в Синсинати и към момента не е губил мач от началото на сезона на твърди кортове в Съединени американски щати и самият той съобщи задоволството от личната си игра, a също така балканецът има преимущество от 9:5 победи в директните си дуели с днешния си противник.

Мачът сред Джокович и Медведев ще започва от 23:00 часа българско време, като още веднъж ще може да го наблюдавате на нормалните линкове в нашия уебсайт. Преди това пък ще може да се насладите на финала при женските двойки, в който Габриела Дабровски и Ерин Рутлиф ще премерят сили с ветеранките Лаура Зигемунд (35) и Вера Звонарьора (39).

Програма за ден номер 14 на US Open (неделя)

корт " Артър Аш " (започват не преди 20:00 часа)

1. Габриела Дабровски / Ерин Рутлиф - Лаура Зигемунд / Вера Звонарьова

2. Новак Джокович - Даниил Медведев (не преди 23:00 часа)

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР