Новак Джокович е решил да се ваксинира срещу COVID-19, съобщи

...
Новак Джокович е решил да се ваксинира срещу COVID-19, съобщи
Коментари Харесай

Новак Джокович е решил да се ваксинира срещу COVID-19

Новак Джокович е решил да се имунизира против COVID-19, заяви неговият биограф Даниел Мукш. Водачът в международната класация не беше позволен до присъединяване на Откритото състезание на Австралия, откакто се забърка в голям скандал с локалните здравни управляващи. Впоследствие шампионатът беше извоюван от Рафаел Надал, който към този момент има 21 трофеи от Големия шлем, като изпревари по този индикатор Джокович и Роджър Федерер, които имат с една по-малко.
 
„ От това, което слушам от обкръжението на Новак, той ще се имунизира “, сподели Мукш пред Heute. „ Може би финалът на Australian Open е съдействал (за това решение). Възможно е 21-ата купа на Надал да го е предиздвикала да го направи “. 
 
Джокович беше измежду първите, които поздравиха Надал в обществените мрежи след триумфа на Матадора в неделя. Ноле не е играл от началото на декември, когато бе част от състава на Сърбия при загубата от Хърватия на полуфиналите на Купа „ Дейвис “. Той е в листата за шампионата на твърди кортове в Дубай, който стартира на 21-ви февруари. 
 
Ако се имунизира, Джокович ще може да взе участие и на първите два Мастърс 1000 шампионата за сезона в Индиън Уелс и Маями (САЩ). 
 
Източник: tennis24.bg
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР