Новак Джокович e играл с 3-сантиметрово разкъсване на подколяновото сухожилие

...
Новак Джокович e играл с 3-сантиметрово разкъсване на подколяновото сухожилие
Коментари Харесай

Джокович е играл с голямо разкъсване на сухожилие в Мелбърн

Новак Джокович e играл с 3-сантиметрово скъсване на подколяновото сухожилие на лявото бедро по време на похода си към рекордната 10-а купа на Откритото състезание на Австралия, разкри шефът на шампионата Крейг Тайли пред SEN Sportsday, представена от Българска телеграфна агенция.

Сърбинът, който получи травма още на подгряващ турнир в Аделаида, победи с 10-а купа в Мелбърн и 22-ра в Шлема.

" Имаше трисантиметрово скъсване. Видях скенерите, лекарите ще ви кажат истината, сподели Тайли пред SEN Sportsday. - Вървяха доста спекулации за това дали е правилно или не. Трудно е да се повярва, че може да направи това, което направи с този тип травма. Той е незабравим, извънреден експерт ", сподели още Тайли.

През предходната година точно той бе измежду хората, подложени на критика най-вече за абсурда с достъпа на сърбина до шампионата. Тогава той, посредством локалната администрация в Мелбърн, издаде здравно изключение на Жокера да взе участие, само че страната не го зачете и се стигна до абсурда, довел до депортация след две правосъдни процедури.

Треньорът на първенеца Горан Иванишевич също удостовери след финала, че международният номер 1 се бори с травмата, която би принудила множеството играчи да се откажат.

" Той е толкоз фокусиран върху всичко, което прави, във всяка една минута от деня. Какво яде, какво пие, по кое време го прави, по какъв начин го прави. Никога няма душевен срив. Той мина през доста и съумя да завоюва 10 трофеи на " Аустрелиън оупън ", не мисля, че това в миналото ще се повтори. Той заема доста място в историята на шампионата ", сподели още Тайли.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР