Новач Джокович е номер 1 в световната ранглиста, но и

...
Новач Джокович е номер 1 в световната ранглиста, но и
Коментари Харесай

Тайната на успеха на Новак Джокович

Новач Джокович е номер 1 в международната класация , само че и в сърцата на своите почитатели, тъй като е постоянно ухилен и натурален. На шампионата US Open не съумя да оправдае високите упования, които имаме към него, поради контузия на рамото.

А след края на надпреварата Ноле се върна в родната Сърбия за къса отмора . Активен човек като него обаче не може просто да бездейства, по тази причина Джокович се включи в събирането на картофи в планинското село Бжече.

Наравно с локалните най-хубавият тенисист в света си поизцапа ръцете с пръст, събра значително количество картофи в мрежички , а по-късно се качи в ремаркето на остарял камион, с цел да помогне и с прибирането на реколтата.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Novak Djokovic (@djokernole) на Сеп 18, 2019 в 8:42 PDT

А в подмяна локалните са му се отблагодарили са му подарили малко картофи.

" Благодарен съм зa опита, който получих. Тук хората са откровени, положителни и работливи. Върнах се в спомените от детството ", написа Джокович към фотосите от полето, които разгласява в профила си в Instagram.
 Новак Джокович, Йелена Джокович и ваканцията им в Хърватия
Заслужената почивка на Новак Джокович

Там, където тенисът е неразрешен

И добави, че обича постоянно да се връща към хората, които са били част от израстването му и са му помогнали да следва фантазията си да бъде тенисист. Явно това е тайната му да бъде все по този начин крепко стъпил на земята и да покорява задачите си една по една.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР