Нова звездна колаборация заформиха Тони Стораро и Галена. Изненадващият дует

...
Нова звездна колаборация заформиха Тони Стораро и Галена. Изненадващият дует
Коментари Харесай

Галена стана шефка на Тони Стораро

Нова звездна колаборация заформиха Тони Стораро и Галена. Изненадващият дует носи закачливото заглавие Шефката.

„ Имам шефка за милиони, най-хубавата на земята. Аз за нейната усмивка работя крепко без отмора “, пее Стораро. „ Щом съм шефката обичана, работи - за мен да има, пара на тебе не ти би трябвало, а мене скъпото ме радва “, дава отговор му гласовитата брюнетка.

Песента е кавър на шлагер на албанския композитор и реализатор Флори Мумайези. Първоначално Фики бил харесал парчето и се обажда на Флори да го помоли да му даде правата да го направи на български език дружно със своя татко. Но след това взема решение да заложи на ария за зрелостниците и пуска Брой до 12, като оставя тази за Тони Стораро.

„ Много добра музика. Харесвам както разновидността на Флори, по този начин и на Fantasy Bаnd, които също взеха правата и я направиха на албански език още веднъж. За българския аз смених към 20 текста, до момента в който подготвях песента. Един ден се видяхме с Галена и ѝ споделих какво приготвям. Тя ми сподели, че ѝ тя харесва музиката и тогава аз я поканих да я създадем дружно. Винаги съм виждал Галена като шефка – тя знае какво желае и работи с твърда ръка “, смее се Стораро.

Текстът е дело на Мариета Ангелова, а аранжиментът - на Даниел Ганев.

„ Вече е съвсем средата на сезона и нямаше време да снимаме клип, само че аз в никакъв случай не съм залагал на това. Моите песни стават шлагери в нощните заведения, където се забавляваме с хората “, добавя артистът.

„ Дори, записвайки в студиото, пратих клипче на Флори, който супер се изкефи, тъй като това е още едно доказателство, че песента му е огромен шлагер и планува и в България да стане подобен “, споделя пък Галена.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР