Нова звезда ще изгрее в предстоящия сезон на уникалното шоу

...
Нова звезда ще изгрее в предстоящия сезон на уникалното шоу
Коментари Харесай

Трима финалисти се борят за място в осми сезон на „Като две капки вода“

Нова звезда ще изгрее в идния сезон на неповторимото шоу за преобразявания „ Като две капки вода “ . За осми сезон на предаването екипът даде опция на всеки, който има вяра в артистичния си капацитет, да се яви на онлайн кастинг и да показа своя реплика.

След показване на повече от 1 000 искащи да стъпят на сцената на ненадминатото шоу, основният сценарист на предаването – Влади Априлов, анонсира в тримата финалисти. „ Дойдоха доста оферти и разнообразни видеа. Истината е, че това предаване не търси гений, който занапред да разкрива - тук би трябвало да скочиш в дълбокото! Спряхме се на трима души, в които видяхме капацитет – да създадат нещо забавно, тъй че благодарение на екипа да имат добра изява пред жури още в първия лайв “, описа Влади Априлов пред Гала.

Антоан Петров, Деница Кючукова и Георги Симеонов са имената на най-оригиналните претенденти, които ще разчитат на поддръжка от феновете на NOVA, с цел да завоюват свое място в новия сезон. 24-годишният Антоан е млад артист, който към този момент е почнал да прави кариера - за кастинга той избира маска на Тодор Колев, Слави Трифонов и Константин. Деница Кючукова от Бургас, която също върви по стъпките на актьорската специалност, залага на облиците на Майли Сайръс, Йорданка Христова и Sia. Сред предложенията продуцентите и сценаристите на шоуто откриват и забавното видео на Георги от Пловдив, който жонглира с облиците на 100 Кила, Камелия Тодорова, Дженифър Хъдсън.

В осмия сезон на „ Като две капки вода “ феновете за първи път могат персонално да изберат осмия участник като гласоподават в платформата до 28 януари. Кандидатът, получил най-голяма поддръжка от почитателите на шоуто, ще има опция да влезе в поредност международни облици и да преживее невероятната страстта на предаването.

Следете, и за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в и в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР