Нова звезда ще изгрее съвсем скоро в централните новини на

...
Нова звезда ще изгрее съвсем скоро в централните новини на
Коментари Харесай

Изритаха Даниела Тренчева от централните новини, сменя я нова звезда

Нова звезда ще изгрее напълно скоро в централните вести на Нова тв, научи HotArena.

Ръководството на медията е харесало извънредно способна и добре изглеждаща професионалистка от една от по-малките малките екрани и към този момент я е поканило за лице на най-важната си емисия. За да освободи място за нея обаче, ще би трябвало първо да в профил една от дамите, които я водят сега, и това най-вероятно ще бъде Даниела Тренчева.

Според източници на „ Уикенд ”, Тренчева няма да бъде уволнена от Нова тв, само че ще я реалокират в по-слабо рейтинговите излъчвания на обед. За сметка на това новата звезда ще се изявява в най-гледаното време един до друг с Христо Калоферов. Шефовете на Даниела не били недоволни от работата ѝ, само че за повече от 10 години, откогато е лице на централните вести, тя по този начин и не е съумяла да се утвърди като звезда на малкия екран. „ Ако на следващия ден слезе от ефир, никой няма да я помни ”, била логиката на управлението.

Затова предпочели да търсят дама с по-голям капацитет за привличане на фенове, а самата Тренчева да реалокират в различен часови пояс. За премахване на Ани Салич не можело да става и дума, тъй като тя и екранният ѝ сътрудник Ники Дойнов са най-популярните лица в нюзрума.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР