Нова Зеландия ще облекчи граничния контрол, наложен заради коронавируса, обяви

...
Нова Зеландия ще облекчи граничния контрол, наложен заради коронавируса, обяви
Коментари Харесай

Нова Зеландия облекчава граничния контрол заради продължението на Аватар

Нова Зеландия ще облекчи граничния надзор, натрапен поради ковид, разгласи през днешния ден държавното управление, откакто решение режисьорът Джеймс Камерън да бъде пуснат в страната, с цел да снима продължение на „ Аватар “, провокира яд против двойните стандарти, съобщи Агенция Франс Прес.

Камерън и екип от 55 души дойдоха в Уелингтън от Лос Анджелис предишния месец, откакто получиха особено позволение да влязат в страната, с цел да снимат продължението на мегахита от 2009 година, съобщи БНР.

Изключението докара до недоволства от тези, които не могат да пътуват до страната, в това число татко от Хонконг, пропуснал раждането на първото си дете.

Нова Зеландия затвори границите си за хора, които не са жители или поданици на страната, през март, а тази седмица разгласи, че няма дейни случаи на Covid-19 и че е отстранила предаването на вируса.

„ Имаме двойни стандарти. Това е безусловно незаслужено и нездравословно за репутацията на Нова Зеландия “, разгласи локалната Асоциация по миграция и вложения.

В реакция управляващите оповестиха, че рестриктивните мерки за визити на страната ще бъдат облекчени идната седмица.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР