Нова запис с глас, много приличащ на този на Бойко

...
Нова запис с глас, много приличащ на този на Бойко
Коментари Харесай

Изтече нов запис с Борисов, сипе брутални обиди към президента


Нова запис с глас, доста наподобяващ на този на Бойко Борисов, изтече в общественото пространство през днешния ден. Този път събеседникът в диалога е нарачен „ Томиславе “, което навежда на мисълта, че Борисов приказва с вицепремиера Томислав Дончев.

Основна тематика на диалога е президентът Румен Радев. За който гласът от записа изрича брутални квалификации, псувни и хули.

И този път диалогът е разпратен до медиите от неизвестен адресант.

Записът най- евентуално е от края на 2018 година, когато в няколко града имаше митинги против цените на горивата. Гласът, наподобяващ на Борисов, разяснява, че водачи на митингите са хора, каращи „ Мерцедеси “, които харчат по 20 литра бензин за километър. И твърди, че „ бедните хора се возят на градския превоз “. Освен това министър председателят споделя " Крепиме фронта до евроизборите " и добавя, че " не е в този момент моментът " да се подвигат налози. Вероятно става дума за обсъжданото по това време нарастване на налога върху колите. Президентът наложи несъгласие върху измененията, което беше преодоляно в Народното събрание и измененията влязоха в действие от началото на 2018 година

Евровотът бе извършен няколко месеца по-късно – напролет на 2019. Премиерът загатва като скорошно и друго събитие от септември 2018 година - отпущането на 20 млн. лева за поправки в болница " Св. Екатерина ".

Гласът от записа разяснява яростно президента Румен Радев и изявленията му.

" С това, че излезе и сподели – два милион и половин не са отговорни за бедността, отговорно е правителството… Ама държавното управление заплати предходната шест милиарда и седемстотин за неговата партия… ", споделя той. „ Бедният човек се вози в градския превоз, който е най-хубавия в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят 100 двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да, правилно… “, продължава диалогът.

После се чуват квалификации както за президента, по този начин и за хората в България: „ Само че когато си обкръжен от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се приказва истината и да се вършат промени. Няма такова нещо…Правилни неща с подобен президент не се вършат. С такава съпротива не се прави ". И разсъждава по тематиката „ какъв авиатор е “ президентът: " Във Финландия не разрешават към този момент в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градският транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един елементарен авиатор! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесет пасажера в самолета е 100 пъти повече авиатор у гражданската авиация ".

Събеседник на Борисов евентуално се пробва да го успокои, тъй като в края на диалога министър председателят му се сопва: " Чакай в този момент, че ме ядосваш и ти "!

ДУМА няма да разгласява аудиозаписа, нито точни цитати от него, тъй като огромна част от изреченото не дава отговор на нормите на общественото държание нито за публични фигури, нито за български жители.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР