Нова война на нежния фронт се завихря около вратаря на

...
Нова война на нежния фронт се завихря около вратаря на
Коментари Харесай

Николета на война с Гери-Никол! Ето защо Лозанова е бясна на певицата

Нова война на нежния фронт се завихря към вратаря на кипърския "Омония " Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар,... към профила, написа "България Днес ".

Жадната за популярност старлетка Гери-Никол продължава да хвърля мрежи към вратаря. Всичко това е добре известно на формалното гадже на Ники М. – Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в... към профила и тя е гневна на певицата, настояват осведомени пред изданието.

Гери бе измежду първите, които разясниха обявата на футболиста във връзка дебюта му в "Омония ". "Давай, Никос ", написа тя под фотография на вратаря с фланелка на кипърския тим.

Ни Ло също се означи с коментар, освен това на британски. "Браво на моето момче ", написа тя, маркирайки територията си, през която не позволява конкуренция.

От дълго време се шушука, че Ники е избройкал девойката, която това лято ще навърши 20 години. Младата певица е отрекла спекулацията във всички свои изявленията, в които е била запитана дали има интимни връзки с Михайлов. Той пък въобще не е разпъвал локуми по отношение на изпълнителката.

Говори се, че Гери-Никол била наясно, че половинката на "големия й другар " е обожател на творчеството на една от най-големите съпернички на русокоската – Тита. В светските среди се шушука, че Лозанова грам не харесва Гери, защото й приличала на дребна и нечистоплътна повлекана. На Тита нещата й се получавали някак си естествено, до момента в който варненката сама си търсила абсурда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР