Нова версия за невероятния екшън с двама простреляни, в който

...
Нова версия за невероятния екшън с двама простреляни, в който
Коментари Харесай

Нова версия за екшъна: Пребили братя Йомови заради жена! Извикали баща си да ги спасява

Нова версия за невероятния екшън с двама простреляни, в който бяха забъркани националът по футбол Георги Йомов и гаджето му Ария, фамозна попфолк певица. Жесток побой над футболиста от ЦСКА и брат му Теодор е предшествал стрелбата на татко им Цецко в краката на двама мъже на бензиностанция на Околовръстното шосе в София.

Това стана ясно на съвещанието в Софийския областен съд за гледане на мярката за неотклонение на Йомов-старши, заяви в. „Телеграф“. Той е упрекнат за закана за ликвидиране и безчинство. Инцидентът стана на 16 май т.г. малко след 22 часа, откакто две компании се скарали. Според едни информации мотивът бил паркирана кола. Според други непотвърдени публично източници обаче искрата на абсурда била запалена поради обидни реплики за жена.

Защитата на Цецко Йомов твърди, че синовете му са били нападнати и имат медицински свидетелства за багра. В разгара на екшъна един от тях е позвънил на татко им и той дошъл. Разследването е открило, че 43-годишният Йомов извадил револвер, насочил го към И.

Петров и стрелял в левия му крайник, след което насочил револвера и към М. Вълчев и прострелял и него в левия крайник. Бащата на футболиста е упрекнат и за това, че се е заканил с ликвидиране на Петров, като насочил оръжието към него с думите: „ Ще ти пръсна главата “. Защитата обаче твърди, че са стреляли двама души – бащата и един от синовете.

В съда стана ясно, че присъстващите в близост очевидци се уплашили и хукнали да бягат към околните здания. Тодор Йомов и татко му не бяха открити от полицията и по тази причина тя стартира да ги търси. Предадоха се на идващия ден дружно със законно притежавани оръжия. И двамата бяха арестувани за 24 часа, само че на 18 май Тодор излезе от ареста.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР