Нова версия на легендарната френска песен „Пароле”, в която са

...
Нова версия на легендарната френска песен „Пароле”, в която са
Коментари Харесай

Слави:Любовта е по-силна от всичко

Нова версия на именитата френска ария „ Пароле”, в която са дует Ален Делон и от дълго време умрялата актриса Далида, пусна Слави Трифонов. „ Ивайло Вълчев изиска да напише текст за една ария. Тъй като песента е непозната, ние купихме правата и я направихме. Нямахме обаче право да заснемем клип - такава е волята на притежателите на песента. Затова аз ви пущам единствено самата ария, която направиха "Ку-ку бенд ".

С нея приветствам всички, които се обичат. Не забравяйте - любовта е по-силна от всичко!”, изясни шоуменът в обществените мрежи. Песента е прелестна балада, в която вокалистката на бенда Невена Цонева още веднъж демонстрира високата си класа като певица, само че точно нейното наличие стана мотив част от почитателите да проявят неодобрение.



„ А по кое време ще има ария, в която се изявява Лили?”, питат феновете, тъй като още преди месеци Трифонов се зарече, че ще пусне ария и с другата вокалистка на „ Ку-ку бенд” Лили Стефанова. Други почитатели пък си желаят кючеците и не харесват лиричната музика. Те са недоволни, че песента е надалеч от стилистиката на Трифонов и оркестъра му.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР