Нова версия на изследователите разказва защо тайните експедиции на хитлеристите

...
Нова версия на изследователите разказва защо тайните експедиции на хитлеристите
Коментари Харесай

Окултните експедиции на Хитлер търсили акустично супероръжие

Нова версия на откривателите споделя за какво тайните експедиции на хитлеристите са ходили в южната част на Съюз на съветските социалистически републики.

Вече нееднократно съветските откриватели описват за заровената под лавина рота фашисти, открити в Кавказ. Смята се, че този отряд на Секретен сътрудник е съпровождал експедиция на Аненербе.

Но запалянковците не могли да изучат от близко „ замразената рота “ – естествените условия не им разрешили. Търсенето е отсрочено до лятото. Изследователите са разкрили загадъчни артефакти в планините – евентуално точно тях са пристигнали да търсят тук хитлеристите, занимаващи се с окултни науки.

© Российская газета

„ Този възрастен човек живее в гората в землянка – споделя ръководителят на етнографския комплекс „ Беловодие “ Владимир Меликов. – Той съобщи в нашия музей сандък с кожена ръкохватка и емблемата на Аненербе “, бинокъл на подразделението „ Еделвайс “, немска аптечка с медикаменти от тези години. Всички находки са в положително положение. Кибритът да вземем за пример и в този момент пали. “

По-рано различен локален гражданин донесъл в музея пълноцветна немска карта на територията на Адигея от 1941 година. Нейната акуратност е учудваща. Според откривателите картата е употребена от експертите на Аненербе за секретните им търсения. Какво са търсили?

Около и вътре в долмените нацистите може да са събирали всевъзможни артефакти – предмети, кости, битови антични вещи… Всичко това било планувано да се отнесе в Германия за проучване.

Аненербе се пробвала да възвърне историята на атлантите. Според легендата те имали невисоки червени коне, извънредно издръжливи. Химлер, управлявал Аненербе, съществено е желал да възроди тази порода. За тази цел даже били поръчани 200 коня. Но опитите не приключили с нищо.

Долмените, тези акустични резонатори, ориентирани към врага, може да са внушавали див физиологичен боязън и у най-смелия боец. Единственото, което желае човек в такава обстановка, е да напусне рисковото място.

Смятам, че нашите предшественици, преди появяването на съперника, са отваряли долмена и са поставяли в него източник на излъчване – да вземем за пример прилепи, издаващи ултразвуци, които човешкото ухо не възприема. Хората изпитват незначителен дискомфорт от него. Този тон, интензивен хиляди пъти, създава към този момент по-потискащо влияние върху индивида, чак до появяването на скотски смут.

  • Какво са търсили окултистите на Хитлер в Адигея?
  • Фашистите търсили извънземни в Кавказките планини

Естествено, долмените могат да работят и като електромагнитни резонатори. Сигурен съм – нацистите са търсили мегалитното чудо-оръжие.

Долмените са структури от огромни камъни. В разнообразни разновидности се срещат в доста страни – от Британия до Индия. На територията на Кавказ са се появили евентуално през IV-II хиляди пр.н.е. Много от тях са с идеално кръговиден отвор.

Някои откриватели считат, че долмените са били погребални уреди, в тях са откривани остатъци на хора и животни. Но те не са напълно подобаващи за погребения – не подхождат на размерите на тялото. Не е изключено в началото долмените да са създавани като паметни уреди.

Комсомолская истина

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР