Нова версия на филма Сам вкъщи ще направи Дисни за

...
Нова версия на филма Сам вкъщи ще направи Дисни за
Коментари Харесай

"Дисни" ще направят нова версия на "Сам вкъщи"

Нова версия на кино лентата " Сам у дома " ще направи " Дисни " за бъдещата си стрийминг платформа, разгласи генералният шеф на компанията Боб Айгър. Други заглавия, на които ще бъде вдъхнат нов живот, са " Нощ в музея " и " Деца на кг ", съобщи Би Би Си.

Това са част от филмовите поредици, които " Дисни " има, откакто купи развлекателния бизнес на " Фокс " за 71 милиарда $ в средата на март тази година. Стрийминг платформата на студиото Disney+ ще бъде пусната в Съединени американски щати през ноември, а през 2020 година тя ще бъде налична и в други елементи на света, в това число във Англия.

Коледната класика " Сам у дома " с Маколи Кълкин в основната роля потегля по американските кина през 1990 година и има утвърждение от 80% в уеб страницата Rotten Tomatoes.

" До момента пет от шестте най-успешни филми на годината са на " Дисни ". Четири от тях са спечелили повече от 1 милиард $ в международния боксофис ", съобщи Айгър по време на конферентен диалог с вложители. Наред с " Аватар ", " Планетата на маймуните ", " Х - мен " и " Дедпул " студиото търси още с какво още да обогати платформата от богатата библиотека със заглавия на " Фокс ".

Disney+ ще показа ново наличие от поредицата " Междузвездни войни " и от вселената на " Марвел ". Така компанията ще направи опит да сътвори една от най-големите стрийминг платформи. Още при започване на съществуването си тя ще дава достъп до повече от 400 кино лентата и 7500 епизода от сериали.

Засега няма информация по какъв метод филмът " Сам у дома " ще бъде приспособен, нито кои артисти ще вземат участие. " Дисни " посочи, че се надява заглавието да покрие стандартите на оригинала.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР