Нова услуга за корпоративните си клиенти, работещи в областта на

...
Нова услуга за корпоративните си клиенти, работещи в областта на
Коментари Харесай

Vivacom пусна бизнес услуга за търговски вериги и ресторанти


Нова услуга за корпоративните си клиенти, работещи в региона на търговията, ресторантьорството и хотелиерството, включи в портфолиото си Vivacom. Услугата VIVA iBusiness се дава взаимно с водещата компания в региона на комерсиалния програмен продукт и фискални устройства „ Дейзи Технолоджи “.

Уеб софтуерът предлага на потребителите безграничен достъп от всяка точка до действителните продажби и статистики за минали интервали, както и опция за непрекъсната съгласуваност с фискалните устройства. “Данните са предпазени, като тяхното предпазване ще се реализира във VIVACOM Cloud. Софтуерът oтговаря на новата разпоредба 18 на Национална агенция за приходите за вписване и отчитане на продажби в търговски обекти”, настояват от оператора.

Услугата VIVA iBusiness разрешава основаването на конструкция за елементарно ръководство на цялото дружество – търговски обекти, хранилища и администрация. Чрез нея потребителят може да сътвори подобаващата за себе си база от асортименти, да ръководи отдалечено доставките им, както и своя документооборот. “Софтуерът има функционалност за основаване на фактури и за водене на складова политика – ръководство на хранилища и въвеждане на складова наличност. Чрез него може да бъде направена регистрация на продажби на артикули и услуги, да се води непрекъснат мониторинг и да се вършат справки”, допълват от Vicacom.



Операторът е създал услугата в два съществени пакета – Лайт и Про. Пакет Лайт включва модули за „ Продажби “, „ Склад “, „ Ценови правила “, „ Финансови информации “, „ Съставни продукти “, “Ревизии “, Заявки “, „ Счетоводство “ и доста други. Месечната такса на този пакет е 32 лв. с включени 5000 МВ мобилен интернет от Vicacom. Пакетът Про е ориентиран към заведения за хранене и добавя функционалностите на пакета Лайт със модулите „ Сметки по маси “ и „ Редактор нефискален принтер “. Таксата му на месец с 5000 MB мобилен интернет от Vicacom е 52 лв..

Към главните пакети всеки клиент може да добави и още 3 спомагателни модула според от спецификата на бизнеса му: спомагателен обект – 7,50 лева на месец, Допълнителна каса / фискално устройство – 7,50 лева на месец и Онлайн магазин – 15 лева на месец.

Клиентите могат да комбинират VIVA iBusiness със специфичните бизнес предложения за интернет на телекома и по този начин да усъвършенстват бюджетите си за информационни и ИТ услуги.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР