Нова уеб платформа на Теленор, първата по рода си в

...
Нова уеб платформа на Теленор, първата по рода си в
Коментари Харесай

Нова уеб платформа на Теленор ще помага на малкия и среден бизнес в борбата с корупцията

Нова уеб платформа на Теленор, първата по рода си в България, ще оказва помощ на дребния и междинен бизнес в битката с корупцията, стана ясно по време на конференцията „ Compliance”, която се организира на 1 март в София.



Сайтът anticorruption.telenor.bg предлага интерактивни образования на тематика какво е корупция и по какъв начин може да бъде овладяна, както и на практика извършения за различаване на корупционно държание и практики, основани на опита на фирмите от Теленор Груп. С помощта на тези образования, дребните и междинни предприятия биха могли да приготвят своите чиновници за деяние в разнообразни обстановки от действителния живот и по този метод да спомагат за ограничение на корупционните практики в България.

Освен образования, на уеб страницата anticorruption.telenor.bg е оповестен и образцов вид за вътрешнофирмена антикорупционна политика, която дребните и междинни компании да приспособяват към своята активност и своите бизнес-практики. Освен това, в него могат да бъдат открити и Принципите за държание на сътрудниците и доставчиците на Теленор, които са наложителен детайл от връзките на операторите от групата с външни компании.

Не на последно място, платформата предлага и директна връзка с горещата осведомителна линия за подаване на сигнали за корупция и злоупотреби в Теленор.

„ Създадохме този уеб страница с концепцията да предложим информация, образования и други запаси на дребните и междинни компании в България, които желаят да провеждат активността си на основата на ясни антикорупционни правила и практики и по този метод да допринесат за ограничение на корупцията в нашето общество. Сайтът предлага наличие, което се базира на големия опит от работата на Теленор Груп в доста страни от целия свят и е в синхрон с философията на компанията за социално-отговорно държание “, разяснява Иван Димитров, шеф „ Съответствие “ в Теленор България.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР