Нова твЗаминаването на плавателни съдове от всички пристанища ще бъде

...
Нова твЗаминаването на плавателни съдове от всички пристанища ще бъде
Коментари Харесай

Венецуела забрани на корабите на напускат пристанищата на страната

Нова тв

Заминаването на плавателни съдове от всички пристанища ще бъде прекратено " от съображения за сигурност

Венецуелските военни не разрешиха на плавателни съдове да напущат пристанищата на страната до неделя. Ограничението идва като отговор на опитите на опозицията за импорт на американска помощ. " Заминаването на плавателни съдове от всички пристанища ще бъде прекратено от съображения за сигурност ”, се споделя във военно разпореждане, представено от Агенция Франс Прес и БГНЕС.

Лидерът на венецуелската съпротива Хуан Гуайдо показа през днешния ден проектите си за внасяне на американска здравна и хранителна помощ в страната. Идеите му са в прорез с подкрепяното от военните държавно управление и пораждат опасения от вероятни борби през уикенда.

В последния си опит за опълчване на социалистическия президент Николас Мадуро, временнният лидер Гуайдо свика водачи на рейсове, с цел да се насочат към границите. Направи го за да  се съберат помощи за венецуелците, страдащи от разнообразни типове дефицит.

Той повтори обещанието си, че доставките на помощи от Съединени американски щати ще влязат " по един или различен метод ". Това ще се  случи даже в случай че Мадуро форсира напъните си да блокира помощта, за която той твърди, че е предлог за американска инвазия.

Доставките на храни и медикаменти за популацията, наранено от рецесията, се трансфораха в основен фокус на битката за власт сред Мадуро и Гуайдо. 35-годишният водач на венецуелското законодателство е подсилен като настоящ президент от повече от 50 страни.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР