Нова твВижте прогнозата за следващите дниПредстои топъл ден с пролетни температури –

...
Нова твВижте прогнозата за следващите дниПредстои топъл ден с пролетни температури –
Коментари Харесай

Ще се задържи ли пролетното време и през новата седмица

Нова тв

Вижте прогнозата за идващите дни

Предстои топъл ден с пролетни температури – сред 9 и 14 градуса, в Предбалкана и Югоизточна България - до 16. Облачността ще се усили в следобедните часове от запад на изток.

През нощта против понеделник и в първия ден на новата седмица ще превали сняг на над 800-900 метра в планинските масиви на Западна и Централна България, и дъжд - в ниското. Заради влагата и ниските температури, в утринните часове ще има условия за поледици в западната част на страната.

Във вторник слънцето ще се покаже, а в сряда още веднъж ще превали тук-там, по-вероятно - в Западна България. Отново ще има дъжд в ниското и сняг - в планините. Вятърът ще се усили във вторник по здрач и ще е осезателен в цялата страна до края на работната седмица.

Температурите в идващите дни няма да се трансформират изключително – дневните стойности ще бъдат към 10 градуса, заран и вечер – от 0 до 2-3 градуса.

13 са станциите, в които въздухът е с високи концентрации на фини прахови частици в неделя сутрин. В София и Пловдив се диша най-тежко – измерените стойности са два пъти над допустимото в 4 часа сутринта. Прогнозата е замърсителите да се изчистят с по-динамичното време при започване на седмицата и с вятъра от вторник нататък.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР