Нова твВижте прогнозата на синоптицитеДъждовна есен за районите на Италия

...
Нова твВижте прогнозата на синоптицитеДъждовна есен за районите на Италия
Коментари Харесай

Какво време ни очаква през есента

Нова тв

Вижте прогнозата на синоптиците

Дъждовна есен за регионите на Италия и Балканския полуостров. Прогнозата е на метеорологичния портал “Accuweather ”. Летните стихии с местни интензивни порои ще продължат през септември и октомври. Облачните системи ще се движат постепенно, а преваляванията ще са продължителни. Акумулираните количества ще основават риск от поройни наводнения и свлачища. До края на септември ще има мощна гръмотевична интензивност, пише  oще “Accuweather ”.

С напредването на есента гръмотевиците ще утихнат, само че преваляванията ще са чести. Влагата ще попречи на температурите в региона да доближават високи стойности и ще гони жегата надалеч от нашите географски ширини.

Краят на есента ще е бърз, с внезапно захлаждане. Докато по-голямата част от континента ще се радва на равномерен преход зим зимата, на Балканите студеният въздух ще нахлува бързо и ще основава януарско чувство още през октомври. На този стадий има условия зимата в Източна Европа да е с значителни снеговалежи, най-значителни в региона на Молдова и Украйна.

На Британските острови - есента ще донесе мощни стихии с ураганни ветрове, които ще се разгръщат чак до континенталните страни Холандия, Дания и Франция. Лятото ще се задържи най-дълго в Южна Франция, Испания и Португалия, където температурите ще са високи в идващите месеци. В тази част на Европа ще има условия за развиване на обширни горски и полски пожари.

Есента ще е най-приятна в централните региони на Европа с температури към нормата за сезона, прецизират метеоролозите от “Accuweather ”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР