Нова твТя отпразнува 50-и си рожден денОбичаната певица Николина Чакърдъкова

...
Нова твТя отпразнува 50-и си рожден денОбичаната певица Николина Чакърдъкова
Коментари Харесай

Николина Чакърдъкова: Нагласила съм се да живея до 100 години

Нова тв

Тя отпразнува 50-и си рожден ден

Обичаната певица Николина Чакърдъкова навърши 50 години в сряда. В навечерието на юбилея тя показа, че настройката й е да живее най-малко до 100. „ Вътрешно съм се нагласила да пребивавам до 100 години. И си споделям, че идващите 50 ще са най-пълноценните, най-осъзнатите, най-красивите като наличие. Единственото, което съм си дала обещание да трансформира до 50 и след 50, е да имам малко повече персонално време за себе си ”. Това  каза в предаването „ Събуди се ” певицата Николина Чакърдъкова.



Тя показа, че светлите  и хубавите неща в живота й са били доста по-хубави от неприятните и описа, че се е справила с тестванията с помощта на музиката.

„ Пиринският славей " заяви още, че от идната година си е дала обещание повече отмора. А спектаклите, които правила, претендирали военно състояние. Николина Чакърдъкова показа още, че е изтощена от огромните концерти. Въпреки това ще има нов подобен на 30 септември. „ Моята настройка е да чествам. Да пея. Ще има и миг, в който публиката да ме поздрави ”, добави фолклорната изпълнителка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР