Нова твТой беше хванат да шофира след употреба на алкохол

...
Нова твТой беше хванат да шофира след употреба на алкохол
Коментари Харесай

Явор Бахаров карал с 1,3 промила плюс кокаин и марихуана. Той: Съжалявам

Нова тв

Той беше заловен да кара след приложимост на алкохол и опиати

Актьорът Явор Бахаров прекара 24 часа в ареста в Банско. Полицаите го заловили да кара несъответстващ из улиците в града. Вече е повдигнато обвиняване за шофиране след приложимост на алкохол и опиати. Днес артистът беше освободен от ареста против гаранция от 5 000 лв..



Явор Бахаров си потегли от полицията в Банско навръх обяд - с обвиняване и под гаранция от 5 000 лв..

„ Съжалявам най-много, че тормозих роднините и най-близките ми. Това беше най-неприятното. Бях арестуван, сега се води досъдебно произвеждане и откакто се изяснят нещата, ще мога да ви дам още информация ”, сподели той.

Бахаров е карал с 1.3 промила алкохол в кръвта и след приложимост на кокаин и канабис. Из Банско той е хванал окото на патрулката със странни маневри и мощна музика.



С автомобила си Явор Бахаров се е движел по основната улица „ Пирин ”. След като е бил предизвестен няколко пъти от полицията, която е била по него, в последна сметка е отбил, покрай един от хотелите тук.

 „ Полицаите го стопираха, ревизираха го за опиати и така нататък и мисля, че го прибраха, детайлности не знам. Изглеждаше развеселен, слушаше мощна музика в колата. Бибитнаха му два-три пъти, очевидно не е желал да спре незабавно и се е направил на вманиачен ”, сподели Алберт Тодоров.





„ От показанията на полицейските чиновници се открива, че им е направило усещане, че автомобилът се движи несъответстващо по пътното платно и по тази причина е спрян за инспекция. По техните предварителни данни им е направило усещане, че автомобилът криволичи по пътното платно.Явор Бахаров на този стадий не е дал пояснение ”, съобщи Ружена Елчинова от Районна прокуратура - Разлог.



Засега няма доказателства, че с шофирането си Бахаров е заплашил сигурността на пешеходци или други коли. Актьорът към този момент е осъждан един път за шофиране с алкохол в кръвта - през 2016 година За повторното му нарушение законът планува отнемане от независимост сред 1 и 5 години.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР