Нова ТВ Тити Папазов дава парична сума, равна на глоба от

...
Нова ТВ
Тити Папазов дава парична сума, равна на глоба от
Коментари Харесай

Цирк! Тити Папазов дава пари на всеки, който го снима в нарушение

 Нова ТВ Тити Папазов дава парична сума, равна на санкция от КАТ, на човек, който го снима да прави нарушаване на пътя. Това разгласи самият той в предаването " Карай напряко " по Нова тв.

" Този, който ме снима в нарушение, с цел да бъде стимулиран да го направи още веднъж, а аз да бъда стимулиран да не го върша повече, ще го наградя тъкмо с толкоз, колкото е глобата ", разгласи баскетболният треньор и акционер на ПФК " Левски ".

  " В живота няма идеален човек. Аз имам уязвимост и това е ръководството на автомобила. Не желая да карам като гневен, тъй като да злоупотребя, просто ми идва от вътрешната страна ", съобщи Тити. Той беше санкциониран, откакто бе сниман да минава на червен светофар на кръстовище в София.

" Аз съм човек, който безумно има вяра в Господ. Приемам тази обстановка като огромното мое избавление, тъй като си мислех, че съм позитивно одобряван в обществото. От тази обстановка натрупах толкоз доста негативи. Чудесно, в този момент потеглям от нулата да строя отначало ", сподели още Папазов.

Той е на мнение, че всичко, случило се в живота му, е с причина. Според него " във всеки смут има нещо позитивно ". А в неговия случай това е фактът, че няма мощ, която да го накара да мине на алено. От 2017 година Папазов има наложени 13 санкции и фишове. 6 от тях не са негови, а на друго лице.

" Не е морално, когато си се изложил пред цяла България, да не си платиш санкциите. Сам отидох в КАТ и непринудено подписах, че аз съм карал ", изясни баскетболният треньор и акцентира, че видеоклипът не е доказателство пред органите на реда. Той призна, че в случай че му предложат 100 000 лв. и аплодисментите на 10-хилядна аудитория, ще избере аплаузите на почитателите.

Като акционер на ПФК " Левски ", Папазов разгласи, че са платени 143 000 лева задължения към Национална агенция за приходите, както и заплатите до януари.

" Това е магия – би трябвало да го чувстваш, да се сраснеш с нея. Вчера си потегли Нашименто. Купих му фланелка, целунах го и му се извиних, тъй като " Левски " не е бил правилен. Деян беше с капитанската лента в съблекалнята. Аз му споделих: " Не я махай цялостен живот. Утре може да не е на ръката ти, само че ще е в живота ти ". Искам всички да схванат, че когато " Левски " е добре, страната също е добре, тъй като 60% от популацията е щастливо ", показа той.

За него придобиването на акции на клуба са знак на извънредно почитание от страна на Наско Сираков. 

" След Гунди, за мен, на второ място е Наско Сираков. Той е паметен. Има неща, които остават за цялостен живот. Тези акции са на хората. Те не носят дял. Господ слезе на земята! Мога да подсигурявам, че Наско Сираков, аз, всички, които обичат " Левски ", имаме генерална идея за бъдещето. Държим обаче някой да ни помогне за тези 5 млн. лева ", сподели акционерът и прикани огромните компании да дарят средства за клуба. Папазов не изключва и опцията " банкрут " за клуба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР