Нова твснимка, Булфото: Блокът на жертвитеГеорги Нанчев и Пламен Шляпашки

...
Нова твснимка, Булфото: Блокът на жертвитеГеорги Нанчев и Пламен Шляпашки
Коментари Харесай

Случаят Негован: Етикетът на бидоните издал извършителите

Нова тв

фотография, Булфото: Блокът на жертвите

Георги Нанчев и Пламен Шляпашки остават в ареста

Малки етикети, залепени на бидоните, са основната улика, която насочва проверяващите към причинителите. От тях ставало ясно, че бидоните се създават в Румъния. Разследващите откриват вносителя. След това и магазинът, в който се продават. От охранителните камери на комерсиалния обект виждат купувачите, а от регистрационния номер на автомобила, с който идват клиентите, стигат до името на Пламен Шляпашки. „ В съответния случай, тези най-вероятно са имали концепция да сипят киселина и тя  да разложи телата по тази причина са употребявали бидони. От позиция на криминалистиката този случай е като по учебник ”, разяснява криминалистът Иван Савов.



След като проверяващите откриват хипотетичните причинители, ги наблюдават в продължение на шест дни. През това време самите обвинени насочват полицията към жертвите и мястото на закононарушението. Допускат съдбовна неточност. „ В съответния случай, доколкото стана ясно, са посетили жилището на жертвите. Това в допълнение е затвърдило работното мнение и нататък е по-лесно. Ако приказваме за поръчкови действия – това не важи. В останалите случаи има вид да се случи и то е подбудено от човешка демонстрация на неустановеност от позиция на това:  дали скрих всичко ”, изясни още Савов.

След като полицията задържа хипотетичните причинители, Нанчев и Шляпашки вършат цялостни признания.

„ Решението да създадат цялостни признания си е тяхно. Разказват едно към едно какво се е случило ”, съобщи Стефан Иванов, длъжностен юрист на Пламен Шляпашки.

„ Изключително в детайли, подредено ”, добавя Анна Василева,  адвокатка на Георги Нанчев.

В правосъдната зала също бяха сбити. Нанчев сподели само, че съжалява. А Шляпашки съобщи: " Каквото и да кажа, знам, че съм отговорен, по тази причина няма какво да кажа ". И двамата обаче желаеха от съда да ги пусне под домакински арест. Но правосъдният състав  дефинира убийството като смело и брутално. И остави обвинените в ареста.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР