Нова твПрокуратурата разследва трагедиятаМъж беше нападнат и убит от няколко

...
Нова твПрокуратурата разследва трагедиятаМъж беше нападнат и убит от няколко
Коментари Харесай

Кой допусна домашни кучета да убият човек?

Нова тв

Прокуратурата проверява нещастието

Мъж беше атакуван и погубен от няколко домашни кучета край софийското село Владо Тричков. Прокуратурата проверява нещастието.  Собственикът кучетата – общо пет,  е задържан. Пореден случай с домашни животни, в тази ситуация – от породата кане корсо. Само преди седмици говорихме за друго такова нахлуване, при което пострадаха и деца.



На мястото към момента има следи от кръв. Предстои на животните да бъдат взети дентални проби, с цел да се потвърди, че младият мъж е умрял точно в резултат на нахапвания.

 „ Тялото му беше в тревата. Ръката му беше опъната, преброих пет пръста. Мислех, че е сърничка, изядена от кучетата. Главата нямаше скалп. Той беше свален. Лявата ръка беше оглозгана.  Само костта стоеше. Левият му крайник го нямаше ”, показа Веселка Соколова, която е намерила останките от тялото на умрелия Димитър.

Иван Пасков пък изясни, че има доста положителни усещания от Йордан. „ Кучетата живееха при децата. Аз съм покъртен от това, което виждам и слушам ”, разяснява той. Пасков е безапелационен, че всяка порода кучета може да бъдат рискови, в случай че не са гледани добре.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР