Нова твПроблеми и разногласия в началото на срещата на Г-7

...
Нова твПроблеми и разногласия в началото на срещата на Г-7
Коментари Харесай

Г-7 започва с разногласия между лидерите

Нова тв

Проблеми и различия при започване на срещата на Г-7 във Франция. Лидерите на страните с най-големите съвременни стопански системи евентуално няма да реализират общо мнение в края на срещата. Големите пожари в горите на Бразилия влязоха в дневния ред и станаха още един мотив за различия.

Повечето водачи желаят битката с измененията в климата да бъде водеща тематика. Американският президент Доналд Тръмп обаче не счита, че такава битка въобще е нужна. Към това се прибавя и другият метод на протекциониста Тръмп и останалите водачи към разпоредбите на международната търговия. Пример за това американецът даде на тръгване, когато се закани на Франция, поради желанието й да полза с налози огромните интернеткомпании.



" Аз не съм огромен последовател на софтуерните колоси, само че не желая непознати дуржави да постановат несправедливи налози на нашите компании. Това са страхотни, американски компании. Ако създадат това, ще наложим мита на виновността им, както и други неща. Ще обложим виновността с налог, какъвто не сте виждали. От друга страна, както знаете с Макрон сме в положителни връзки. Ще бъдат два страхотни дни ", сподели президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР