Нова тв Няма да има промяна в данъчната политика, заяви премиерът

...
Нова тв
Няма да има промяна в данъчната политика, заяви премиерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Няма да се променят данъците!

 Нова тв Няма да има смяна в данъчната политика, съобщи министър председателят Бойко Борисов съобщи по време на церемонията по връчването на премиите на КРИБ и на списание " Икономика “ – " Мистър и Мисис Икономика “ за 2019 година

Данъците си остават тези, мощно влагаме в обучение, здраве, спорт, просвета, археология, сподели министър председателят. Той посочи, че държавното управление деликатно и спестовно харчи в изискванията на огромната задлъжнялост в международен мащаб на държавния и частния бизнес, като подсети, че тази задлъжнялост е голям риск, изключително за дребните страни.

Борисов благодари на деловите среди, че с уменията си, волята и с предприемчивостта дават опция стопанската система да продължава да пораства, и регистрира, че България има растеж близо 4 на 100 на износа, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Инвестираме милиарди и отново сме в остатък. Последните 10 години вървим все нагоре. Искам да благодаря на вас, че стопанската система пораства, обърна се към бизнеса Бойко Борисов.

Той увери, че макар огромната задлъжнялост в международен мащаб, страната ни се стреми да харчи " деликатно и спестовно “, само че в същото време влага в главните си цели.

Борисов реши да се пошегува с обстоятелството, че дълго време хубавият път е стигал само до Правец, родното място на Тодор Живков: " Аз за Банкя го оставих финален “.

" Вие давате опция на стопанската система да пораства “, благодари той на бизнеса за приноса.

" Днес вашите компании, българските служащи несъмнено още работят, в неделя работеха, и то същински здрави, витални хора “, означи Борисов, който бе на ревизия на автомагистрала " Хемус “ през почивния ден.

Той не скри задоволството си, че градежът напредва. " От Търговище чак Шумен се вижда към този момент по автомагистралата. И на мен ми е кеф “, сподели министър председателят. И даде обещание на бизнесмените от името на държавното управление: " Това мога да ви подсигурявам – образованието, дуалното образование, инфраструктурата “. После още веднъж вкара възприятието си за комизъм, като си взе сбогом с бизнеса, само че остави да го заместват на церемонията " моя мистър и мисис – Мариана и Влади “, визирайки министрите си на тържеството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР