Нова тв Не вярвам, че вирусът е модифициран или дизайнерски направен.

...
Нова тв
Не вярвам, че вирусът е модифициран или дизайнерски направен.
Коментари Харесай

Климатологът Рачев показа нагледно заради коя фатална грешка можем да се заразим в магазина

 Нова тв Не имам вяра, че вирусът е модифициран или дизайнерски изработен. Това съобщи в ефира на Нова телевизия климатологът проф. Георги Рачев, който тази седмица е коментатор дружно с имунолога доцент Андрей Чорбанов и певицата и актриса Мила Роберт.

" Специалистите споделят, че е обикновен и неуместно организиран и точно поради това прави работа. Притеснява ме обаче фактът, че въпросите към вируса и пандемията са повече, в сравнение с първоначално. Почти няма позволени въпроси. Плаши ме, че целият свят е обзет от суматоха и боязън. Важно е хората да знаят, че носенето на маска като лигавниче, не оказва помощ. Движението с пипане на маската на магазинера е доста рисково – пипа пари, артикули и плик и след това отново я поставя на лицето “, съобщи Рачев.

Климатологът добави, че и клиентите вършат това нещо – пипат маската към носа, с цел да я смъкват и да вдишат, а след това я поставят отново на лицето си, в това време са пипнали какво ли не в магазина, а точно някоя от тези повърхности е можело да е инфектирана. Той показва и още нещо доста рисково, което вършат магазинерите и част от хората, които пазарят – плюнчат или духат в пликчето, с цел да го разтворят по-лесно, махайки в това време маската си.

" Така сеят болест на всички места. Всеки маха маската не както би трябвало. Хваща се от при ушите и се прибира в пликче “, споделя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР