Нова тв Най-голямото тържище на открито в България също заработи. След

...
Нова тв
Най-голямото тържище на открито в България също заработи. След
Коментари Харесай

Най-голямото тържище на открито в България заработи отново

 Нова тв Най-голямото пазарище навън в България също проработи. След два месеца и половина Димитровградският пазар посрещна първите си клиенти.  

Десетки охранители и служители на реда наблюдават за потока от клиенти на пазара в Димитровград. А всички маси наложително имат указания. Почти на всеки клиент се дезинфекцира ръцете, поставени са табелки.

" Инструкциите са всеки, който е вътре в павилиона си, да има маска и дезинфектант. И тези, които влизат в масата, да не са повече от двама индивида ", изясни шефът на пазара Ангел Колев.

На пазара има над 2 000 маси, на които работят над 4 000 души. Част от тях са пратени на борсата, други се върнаха с вяра да възстановят бизнеса. А клиенти още в първите часове не липсват. Част от тях пристигнали да заредят стока. Не липсват и клиентите на дребно.

Въпреки дългата отмора, към този момент цените не са нараснали, осведоми Нова. За интервала, в който не са работили, търговците няма да заплащат наем. Пазарът работи тестово. От това по какъв начин се съблюдават ограниченията, зависи по какъв начин ще продължи работата му идната седмица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР