Нова тв Летовник обяви, че не е допуснат до плажа на

...
Нова тв
Летовник обяви, че не е допуснат до плажа на
Коментари Харесай

Не пуснаха летовник на наш плаж, защото нямал онлайн резервация

 Нова тв Летовник разгласи, че не е позволен до плажа на ваканционно населено място " Дюни “. Според поста в обществената мрежа в неделя по обед екскурзиантът и фамилията му видели, че плажът пред комплекса е празен. От защитата обаче им обяснили, че тази линия е единствено с онлайн резервации и ги насочили към различен портал, предава БНР.

" Обидно е! Известно е, че " Дюни “ е комплекс, който работи главно с непознати туристи, само че в годината, когато и от Министерството на туризма насочат зов да си останем на родното море, сходни обстановки карат българския курортист да се усеща втора употреба екскурзиант “, разяснява Стефан Баев.  

От управлението на " Дюни “ разясниха, че става дума за неразбирателство сред екскурзианта и защитата и не съществува сходна алтернатива като резервация за плаж при тях. Ваканционното населено място е наемател и на линията. Два портала за влизане в комплекса са довели до обстановката, разяснява Николай Янков, общоприет шеф на " Дюни “:

" Да, с цел да се влезе в комплекса човек би трябвало да има резервация, с цел да употребява услугите на комплекса, само че за плажа няма такова нещо. Плажът е свободен, всеки може да влезе, да си сложи чадъра на свободната зона и както са му споделили, малко по-нагоре ще го посрещне различен сътрудник, ще го настани. “

Изпълнени са всички условия на Министерството на туризма, а българите са мечтан посетител в комплекса, безапелационни са от управлението. В момента 700 наши летовници отдъхват там. Миналата година дневно е имало по 1 400 българи. Тази година цената на чадър и шезлонг е по 4 лв.. Плажът на " Дюни " е притежател на " Син байрак ".

" Тогава дано сложат ясни указателни табели от къде да се мине и коя зона каква е ", разяснява летовникът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР