Нова тв Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), заедно

...
Нова тв
Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), заедно
Коментари Харесай

Връчиха Оскарите на бизнеса

 Нова тв Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), дружно със списание " Икономика “, връчиха премиите в най-значимия бизнес конкурс у нас " Мистър и Мисис Икономика " 2019. Събитието с 29-годишна история отличи най-успешните бизнес водачи и бизнесмени за годината.

Главният изпълнителен шеф на Vivacom Атанас Добрев и основният изпълнителен шеф на " УниКредит Булбанк " Теодора Петкова са носителите на наградите " Мистър Икономика " и " Мисис Икономика " за 2019 година Призовете връчиха вицепремиерът Марияна Николова и финансовият министър Владислав Горанов. 

" Мисля, че изпълняваме уговорката си към министър-председателя Бойко Борисов, който поехме при срещи със синдикатите, за покачване с двуцифрен % на заплатите. Надявам се все по този начин България да е положително място за бизнес и вложения “, съобщи притежателят на " Адванс Медия Груп " и ръководител на КРИБ Кирил Домусчиев при откриването на церемонията в " София Тех Парк ".

" Радвам се, че още веднъж Управителният съвет на КРИБ съумя да подбере всички номинирани и да излъчи спечелили във всички стопански системи. Списание " Икономика “ има огромна история и то е едно от най-значимите на тематика " стопанска система “, сподели още ръководителят на КРИБ и добави: " Надявам се, че ще бъдат оценени критериите на журито при определянето на спечелилите във всяка една категория. Това са потвърдили се хора и се надявам, че и отсега нататък ще има все по този начин огромна конкуренция при номинирането и избирането на спечелили “.

" Оскарите на бизнеса “ бяха раздадени в общо 10 категории. Освен " Мистър и Мисис стопанска система “, имаше и секторни награди за мениджърите, които движат българската стопанска система напред в промишлеността, финансите и застраховането, търговията и услугите, превоза и логистиката, високите технологии и аутсорсинга. Призове бяха присъдени и за корпоративна обществена отговорност, консултантски бизнес, земеделие и хранителна индустрия.

В категория " Индустрия " премията получи изпълнителният шеф на " Биовет " Ангел Желязков.

Михаил Антонов, шеф на осигурителен брокер " АВВИ ", бе отличен в категория " Финанси и обезпечаване ".

В категория " Търговия и Услуги " наградата завоюва Йордан Чорбаджийски, търговски шеф на " Черноморско злато ".

" Гопет Транс " получи оценката в категорията " Транспорт и логистика ".

В категория " ИКТ и аутсорсинг " беше отличен Ли Дзие, общоприет управител на " Хуауей Технолоджис България ".

Носител на премията в категория " Корпоративна обществена отговорност " стана адв. Свилена Димитрова, ръководител на Българска болнична асоциация за своята самодейност " Национална ранглиста - най-хубавите лечебни заведения ".

Адв. Наталия Димитрова, ръководещ съучастник в адвокатско сдружение " Димитрова и сътрудници ", получи наградата в категория " Консултантски бизнес/услуги ".

В категория " Земеделие и хранителна индустрия " премията отиде при Иван Папазов, ръководител на Съвета на шефовете на VP Brands International.

Специални награди получиха " Coca-Cola ", " Минстрой Хотели " и " Българска Консултантска организация ".  

Десетимата спечелили в категориите получиха статуетката " Рибарят и златната рибка " на Ставри Калинов, трансформирала се в знак на състезанието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР