Нова твХората имат нужда от помощ, за да изградят живота

...
Нова твХората имат нужда от помощ, за да изградят живота
Коментари Харесай

Пожар остави семейство с болно дете на улицата

Нова тв

Хората имат потребност от помощ, с цел да изградят живота си отначало

Преди 10 дни животът на трима души за броени минути става на пепел. Пожар унищожава къщата им и всичко в нея. В фамилията от село Луково работи единствено Любомир, тъй като Наталия се грижи за 11-годишното им болно дете. За да има покрив над главата си преди началото на зимата, фамилията се нуждае от строителни материали и положителни хора, които да им оказват помощ с работата. 

" Чух, че падат керемиди и тухли. В коридора беше задимено, на всички места имаше черен пушек и нищо не се виждаше ", описа Наталия.

Когато Любомир се прибира от работа вижда пожарникари, които гасят пламъците. Пет часа по-късно домът им към този момент не гори, само че в него не е останало нищо. А Наталия и Мирослав, като по знамение, не изгарят живи. Синът им е с тежка форма на умствена назадничавост, не приказва. Освен проучванията и документите му, пожарът изпепелява всичките му облекла и обувки.

" Имаме потребност най-вече от облекла и обувки за дребния, както и от дървен материал, с който да се покрие покривът, с цел да запазим къщата. Нуждаем се от електроинсталация, както и от дограма ", сподели Любомир.

 

Ако имате опция да помогнете, можете да пишете на   страницата нa " Събуди се "  във Фейсбук , както и на имейл   [email protected] .

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР