Нова тв Днес окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем полицая,

...
Нова тв
Днес окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем полицая,
Коментари Харесай

Определиха 5000 лева гаранция за полицая, прегазил 8-годишно дете на пешеходна пътека в Братаница

 Нова тв Днес окръжната прокуратура в Пазарджик притегли като обвинен служителя на реда, който блъсна и умъртви 8-годишно дете в Братаница. Спрямо него е взета марка за неотклонение " парична гаранция “ в размер 5000 лв..

Мъжът е 42-годишния и е чиновник на бранш БОП в регионалната полицейска дирекция.

Инцидентът е станал към 11:40 ч. на основната улица в селото. Според очевидци автомобилът се е движел с несъобразена скорост.

" Чуха се мощни спирачки, тропот, това не е първата злополука, много са се случвали. Изтичах бързо на открито, с цел да видя какво се случва. Червен автомобил беше паркиран тук на тротоара, Мони лежеше на пътя. Казаха ми по-късно, че са я блъснали на пешеходната пътека, която е много по-надолу. Мони имаше много мощен пулс, само че не дишаше. Устата й посиняваше, по тази причина започнах изкуствено сдишане на момента, цветът стартира да се връща в устните й, пулсът й стана много мощен за известно време, по-късно бях заменена от Ина тук, да взема въздух, тя продължи с изкуственото дишане на Мони ", сподели очевидка на случая пред Българска национална телевизия.

Снощи хората от Братаница се събраха на мястото, където е умряло детето. Те съобщи, че хората би трябвало да карат по метод, по който да пазят всички деца на пътя, по този начин като че ли това е тяхното дете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР